pic

Majoitus

Ropecon tarjoaa kävijöille ilmaisen 24h-lattiamajoituksen koko tapahtuman ajaksi

Tilaa on runsaasti, mutta kuitenkin rajoitetusti. Majoitustila on yöpyjien vapaassa käytössä vuorokauden ympäri koko tapahtuman ajan. Viikonloppurannekkeella voit siis tulla nukkumaan ja lähteä pois koska haluat aina perjantai-illasta sunnuntai-iltapäivään asti.

Päivälippu oikeuttaa yhden yön viettämiseen majoituksessa. Oikeus tapahtuma-alueella ja majoitustiloissa oleskeluun päättyy lipunostoa seuraavana aamuna klo 9. Muistathan, että voit halutessasi päivittää lipun viikonloppurannekkeeksi 12 euron hintaan.

Majoitustila

Majoitustila sijaitsee Messukeskuksen hallissa 2. Sisäänkäynti on Messukeskuksen eteläisen sisäänkäynnin viereisen Lasigallerian länsipäädystä. Kulje isotavaranarikan ohitse, väliovista sisään ja portaat alas.

Saapuessasi sinulle osoitetaan hallista tila, johon voit majoittua. Tapahtuman puolesta ei ole tarjolla yöpymistarpeita, joten tuo lämmin patja sekä peite ja tyyny tai makuupussi viileähkön betonilattian päällä nukkumista varten. Muistathan, että majoitustila on tarkoitettu vain nukkumiseen, ei tavaroiden säilytykseen. Oma yöpymispaikka on siivottava tavaroista, kun lopetat nukkumisen ja lähdet majoitustilasta. Patjojen ja vastaavien tavaroiden säilönä toimii isotavaranarikka.

Majoitus avataan perjantaina noin klo 21. Tilasta on poistuttava viimeistään sunnuntaina klo 15. Majoituksessa on koko ajan paikalla majoitusvahteja, jotka avustavat majoittumisessa ja valvovat tilaa.

Peseytyminen ja maskeeraus

Majoituksen suihkutilat ovat avoinna vuorokauden ympäri. Suihkutilojen yhteydessä sijaitsevat myös maskeeraustilat. Toivomme, että kaikki tavallista nenän puuterointia raskaampi maskeeraus tapahtuu maskeeraustilassa.

Muut majoitusvaihtoehdot

Muita majoitusvaihtoehtoja kaipaaville Messukeskuksen yhteydessä on Holiday Inn -hotelli. Lisäksi Pasilan liikenneyhteydet ovat erinomaiset, joten majoittuminen muuallakin Helsingin seudulla onnistuu helposti.

Muistathan, että kaikissa ajoneuvoissa, myös asuntoautossa tai -vaunussa yöpyminen on kielletty kaikilla Messukeskuksen pysäköintialueilla.

Holiday Inn Pasila

Original Sokos Hotel Pasila