pic

Medialle

Ropecon

Ropecon on Euroopan suurin vapaaehtoisvoimin järjestettävä roolipelitapahtuma, joka tuo yhteen alan harrastajat ja ammattilaiset. Paljon monimuotoista ohjelmaa sisältävä viikonloppu suunnitellaan ja toteutetaan alusta loppuun idealla roolipelaajilta roolipelaajille. Pelaamisen ja peliturnausten lisäksi ohjelmaan kuuluu luentoja, paneelikeskusteluja ja työpajoja roolipelaamiseen liittyvistä aiheista. Ropeconissa jaetaan vuosittain Kultainen Lohikäärme ja Vuoden peliteko -palkinnot roolipelaamisen edistämisestä Suomessa. Tapahtumassa on myös julkaistu useita pelialan teoksia lautapeleistä roolipeliteoriaan.

Tapahtuman tekemiseen osallistuu vuosittain noin 800 vapaaehtoista. Taustaorganisaationa toimii Ropecon ry, jonka toiminnan tarkoitus on edistää ja kehittää suomalaista rooli-, kortti-, lauta- ja miniatyyripeliharrastusta.

Vuoden 2017 teemana on klassikot. Teema näkyy muun muassa monimuotoisen ohjelman aiheissa sekä kävijöiden mielikuvituksellisissa rooliasuissa.

Ropecon lyhyesti

Ropecon yhdellä lauseella

Ropecon on Euroopan suurin vapaaehtoisvoimin järjestettävä roolipelitapahtuma.

Ropecon kahdella lauseella

Euroopan suurin vapaaehtoisvoimin järjestettävä roolipelitapahtuma Ropecon järjestetään 28.-30.7.2017 Helsingin Messukeskuksessa. Kolmipäiväinen pelifestivaali tuo yhteen alan harrastajat ja ammattilaiset ja sisältää laajan kattauksen monimuotoista ohjelmaa.

Ropecon kolmella lauseella

Euroopan suurin vapaaehtoisvoimin järjestettävä roolipelitapahtuma Ropecon järjestetään 28.-30.7.2017 Helsingin Messukeskuksessa. Paljon monimuotoista ohjelmaa sisältävä kolmipäiväinen pelifestivaali suunnitellaan ja toteutetaan alusta loppuun idealla roolipelaajilta roolipelaajille. Tapahtuman taustaorganisaationa toimii Ropecon ry, jonka toiminnan tarkoitus on edistää ja kehittää suomalaista rooli-, kortti-, lauta- ja miniatyyripeliharrastusta.

Ropecon kuudella lauseella

Euroopan suurin vapaaehtoisvoimin järjestettävä roolipelitapahtuma Ropecon järjestetään 28.-30.7.2017 Helsingin Messukeskuksessa. Kolmipäiväinen pelifestivaali tuo yhteen alan harrastajat ja ammattilaiset. Paljon monimuotoista ohjelmaa sisältävä viikonloppu suunnitellaan ja toteutetaan alusta loppuun idealla roolipelaajilta roolipelaajille. Pelaamisen ja peliturnausten lisäksi ohjelmaan kuuluu luentoja, paneelikeskusteluja ja työpajoja roolipelaamiseen liittyvistä aiheista. Ropeconissa jaetaan vuosittain myös Kultainen Lohikäärme ja Vuoden peliteko -palkinnot roolipelaamisen edistämisestä Suomessa. Tapahtuman taustaorganisaationa toimii Ropecon ry, jonka toiminnan tarkoitus on edistää ja kehittää suomalaista rooli-, kortti-, lauta- ja miniatyyripeliharrastusta.

#ropecon | #ropecon2017

Ota yhteyttä

tiedotus@ropecon.fi