pic

Muut turnaukset ja kilpailut

Skenaariokilpailu

Ropecon haastaa Suomen skenaariokirjoittajat esittelemään taitojaan pöytäroolipelien skenaariokirjoituskilpailussa! Kilpailuaika on 26.5.–9.7.

Kilpailuskenaarioita pelautetaan Ropeconin Kokemuspisteellä 28.–30.7. Skenaariot keräävät pisteitä raadilta, pelinjohtajilta ja pelaajilta. Kolme parasta palkitaan kokonaispistemäärän perusteella.

KATSO SÄÄNNÖT JA ILMOITTADU!

Bofferoinnin SM-kilpailu

Onko sinusta bofferoinnin Suomen mestariksi vuonna 2017? Sankarit ottavat toisistaan mittaa Ropeconin perinteikkäässä taistelukilpailussa, jossa hiki lentää ja solumuovi tärisee. Voittajaksi tässä tiukassa lajissa pääsee hyvällä urheiluhengellä, taidolla ja asenteella. Turnaus käydään yhden käden bofferimiekoilla.

Pukukilpailu

Tuletko tapahtumaan lempi puvussasi? Ropeconin pukukilpailussa kävijät pääsevät esittelemään taidokkaita pukujansa koko conikansalle. Puvut voivat olla cosplay-henkisiä tai täysin omia luomuksia. Eri kisakategorioiden voittaja valitaan tuomariston ja kävijöiden antamien äänten perusteella.

KPS-turnaus

Ropeconin ainoassa ja alkuperäisessä kivi-paperi-sakset-turnauksessa kilpailijat ottavat toisistaan mittaa eeppisessä kaksintaistelussa, josta ei puutu jännitystä. Kansainväliset kilpailusäännöt ja lahjomaton tuomari pitävät huolta kilpailijoiden ja katsojien tinkimättömästä karnevaalihengestä.

Figumaalauskilpalu

Ropeconin perinteinen figumaalauskilpailu palkitsee jälleen skenen upeimpia miniatyyrejä. Kilpailuun ilmoittaudutaan tapahtuman figutiskillä perjantain ja lauantain aikana.

KATSO SÄÄNNÖT JA ILMOITTADU!