pic

Ropecon Cosplay

Ihana, kaunis, ensimmäinen

Ropecon järjestää ensimmäisen Hall Cosplay -kilpailunsa lauantaina 29.7.2017 salissa 101. Kilpailu järjestetään yhteistyössä Cosvision ry:n kanssa.

Hall Cosplay -kilpailussa kisaajat etsitään tapahtuman kävijöiden joukosta ja heitä pyydetään osallistumaan kilpailuun. Hall Cosplayssa on yksilö- ja pari-/ryhmäsarja, joihin valitaan yksilösarjaan 8 ja pari-/ryhmäsarjaan 8 paria/ryhmää. Kisaajat valitaan lauantaina 29.7. klo 10–12.30 välisenä aikana Messukeskuksessa.

Katso kuvat vuoden 2017 voittajista »

Cosplay-kisavastaava 2017
Stina Salminen
cosplay@ropecon.fi

Kilpailun säännöt

⊗ Kilpailu on yksilö- ja pari-/ryhmäpukukilpailu, johon ei kuulu esitystä. Voittaja valitaan yksinomaan puvun perusteella.

⊗ Kilpailuun kutsutun henkilön/parin/ryhmän ei ole pakko osallistua.

⊗ Pukujen on oltava itse tehtyjä. Muokattuja valmisvaatteita voi käyttää rajoitetusti; 90% puvusta tulisi olla itse valmistettua (poislukien kengät, peruukit). Valmiina ostettuja tai mittatilauspukuja ei hyväksytä.

⊗ Sallitut puvun aiheet ovat animaatio, sarjakuva, elokuvat, TV-sarjat ja videopelit ym. fiktiiviset hahmot lähdemaasta riippumatta. Hahmosta on oltava virallista, julkaistua taidetta/kuvia.

⊗ Kilpailuun kuuluu valinnan jälkeen valokuvaus kuvauspisteellä, tuomarointi ja lavaosuus, jossa kilpailijat näyttäytyvät yleisölle.

⊗ Tuomarointi tapahtuu ennen lavaosuutta.

Kysyttävää?

cosplay@ropecon.fi