pic

Tapahtumapaikka ja kartat

Tervetuloa Ropeconiin!

Ropecon 2017 järjestetään 28.–30.7.2017 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuma alkaa perjantaina klo 15 ja päättyy sunnuntaina klo 18. Käytössä ovat Kokoustamon tilat kolmessa kerroksessa, Talvipuutarha, messuhallit 2 ja 5 sekä avointa galleriatilaa näiden läheisyydessä.

Messukeskuksessa on avoin langaton verkkoyhteys.


Sisäänkäynnit

Ropeconin lipunmyyntitiskit sijaitsevat Messukeskuksen eteläisellä ja pohjoisella sisäänkäynnillä. Kaikilla lipunmyyntipisteillä maksuvälineenä käy käteinen. Muutamilla pisteillä maksaminen on mahdollista myös kortilla. Nopein ja varmin maksutapa on käteinen.

Ennakko- ja ryhmälippuja vaihdetaan rannekkeiksi eteläisellä sisäänkäynnillä klo 13 alkaen. Varsinainen lipunmyynti alkaa molemmilla sisäänkäynneillä perjantaina 28.7. klo 15. Lipunmyynti jatkuu vuorokauden ympäri koko tapahtuman ajan. Seuraavan päivän lippujen myynti alkaa puolenyön aikaan. Viimeinen mahdollisuus ostaa lippu on sunnuntaina 30.7. klo 15.

Kartat

Kaikki alueet (pdf)
Kokoustamo (pdf)

Tilakartat löydät myös ohjelmaoppaasta ja käsiohjelmasta.
Halutessasi voit tutustua tiloihin etukäteen myös virtuaaliesittelyn avulla.


Käsiohjelma

Tapahtumapaikalla on jaossa paperisia käsiohjelmia. Kaiken tarvittavan tiedon ohjelmasta ja tapahtumapaikasta saat myös Ropeconin ohjelmaoppaasta: opas.ropecon.fi.

Käsiohjelma 2017 (pdf)
Ohjelmaliite 2017 (pdf)

Info 24 h tapahtuman aikana

045 136 2946