pic

Myyntialue

Hyviä messutarjouksia ja ihania löytöjä

Tapahtuman myyntialue sijaitsee hallissa 5. Tarjontaan kuuluu roolipelejä, taidetta ja käsitöitä sekä paljon muuta. Myyntialueelta löytyy myös perinteinen kirpputori.

Aukioloajat

perjantaina klo 15–21
lauantaina klo 10–18
sunnuntaina klo 10–15

Pankkiautomaatit

Kaikilla myyjillä ei ole käytössä maksupäätettä, joten varaudu maksamaan käteisellä. Kirpputorilla käteinen on ainoa maksutapa. Messukeskuksessa on kaksi pankkiautomaattia, jotka sijaitsevat Lasigalleriassa ja Ala-Galleriassa.

Myyjät

Myyntialueelta löydät paljon erilaisia pelejä ja peliaiheista esineistöä. Hyödynnä hyvät messutarjoukset ja osta käsityötä, jota on vaikea saada muualta!

Katso näytteilleasettajat 2017 »
Näytteilleasettajien osastokartta 2017 »


Ropecon Shop

Ropecon Shopissa on tarjolla vuositeeman mukaisia Ropecon-paitoja sekä muita tapahtuman oheistuotteita. Ennakkoon tilatut Conformers-paidat voi noutaa omalta pisteeltään puodin läheisyydestä.

Katso lisätiedot vuoden 2017 teemapaidasta »
Katso lisätiedot vuoden Conformers-spessupaidasta (paitojen tilausaika on päättynyt) »

Ropecon Shop myy myös pienjulkaisijoiden pelejä.
Katso lisätiedot »


Kirpputori

Kirpputorilla roolipelien harrastajat myyvät peliharrastuksiin liittyviä esineitä. Toisen turhaksi jäänyt esine voi olla toisen uusi aarre. Kirpputorilla on myynnissä myös kotimaisten pelintekijöiden pienkustanteita. Tule tekemään löytöjä!

Haluatko tuoda esineitä myyntiin kirpputorille?
Katso lisätiedot »


Yhdistykset

Erilaiset peliharrastukseen liittyvät yhdistykset esittelevät toimintaansa myyntialueen läheisyydessä. Haluaisitko aloittaa uuden harrastuksen tai liittyä yhdistystoimintaan? Yhdistykset kertovat mielellään järjestämistään tapahtumista ja harrastukseen liittyvistä käytännön asioista. Sano rohkeasti hei!

Katso yhdistys- ja tapahtumapöydät 2017 »