pic

Usein kysyttyä

 • Mitä laitan päälleni?

  Pääasia on, että asusi on sinulle iloa tuova ja mukava ja pärjäät sillä hyvin koko Ropeconin. Arkivaatteet sopivat aina. Osa kävijöistä pukeutuu näyttäviin cosplay- tai larppiasuihin. Tapahtuman teemaan pääset mukaan myös ostamalla Ropecon-paidan Ropecon Shopista (myyntialueella hallissa 5).

 • Mihin jätän tavarat? Onko narikka maksullinen?

  Pientavaranarikka palvelee kävijöitä koko tapahtuman ajan eteläisellä sisäänkäynnillä. Patjat, makuupussit ja muut suuremmat tavarat säilytetään isotavaranarikassa Lasigallerian länsipäädyssä. Narikan palvelut ovat maksuttomia.

 • Onko lähellä pankkiautomaattia?

  Messukeskuksessa on kaksi pankkiautomaattia. Ne sijaitsevat Lasigalleriassa ja Ala-Galleriassa.

 • Kadotin esineen. Mitä teen?

  Löytötavaroita voi tiedustella tapahtuman aikana infosta ja sen jälkeen sähköpostitse: loytotavarat@ropecon.fi.

 • Sopiiko Ropecon lapsille?

  Ropecon sopii erinomaisesti koko perheelle! 7–12-vuotiaat lapset pääsevät sisään puoleen hintaan ja alle 7-vuotiaat ilmaiseksi. Lapset voivat osallistua ohjelmaan huoltajan seurassa. Erityisesti suosittelemme tutustumista Kokemuspisteen ohjelmaan.

 • Voinko ottaa asejäljitelmän Ropeconiin?

  Proppi on sallittu, jos se kuuluu olennaisena osana pukuusi. Asejäljitelmät tulee merkitä selvästi punaisella teipillä – katso ohjeet sivulta turvallisuus ja viihtyvyys. Minkään kättä pidemmän heiluttelu ei ole turvallisuussyistä sallittua muualla kuin sitä varten tarkoitetussa ohjelmassa.

  Katso lisätiedot sivulta turvallisuus ja viihtyvyys.

 • Missä on lähin apteekki?

  Pasilan Apteekki sijaitsee osoitteessa Ratapihantie 9. Lauantaisin ja sunnuntaisin Pasilan Apteekki ei ole avoinna, jolloin suunnaksi kannattaa ottaa Yliopiston Apteekki osoitteessa Mannerheimintie 96. Jälkimmäinen palvelee vuorokauden ympäri. Pieniä ensiaputarvikkeita löytyy tarvittaessa SPR:n ensiapupisteeltä pohjoisen sisäänkäynnin läheisyydestä.

Jos et löydä vastausta sinua askarruttavaan asiaan, ota yhteyttä: viestinta@ropecon.fi.

Tapahtuman aikana info palvelee eteläisen sisäänkäynnin aulassa vuorokauden ympäri.