pic

Taidenäyttely

Taidetta yli genrerajojen

Ropecon esittelee harrastaja- ja ammattilaistaiteilijoiden töitä roolipeliaiheisessa taidenäyttelyssä. Luvassa on mielikuvituksellisia teoksia vahvoin skenemaustein.

Aseta parhaat teoksesi esille ja osallistu taidekilpailuun

Otamme vastaan erilaisilla tekniikoilla toteutettuja teoksia. Teoksen sisältö voi sivuta roolipeliskeneä, vuoden teemaa “klassikot” tai muuten olla luonteeltaan sellainen, että se sopii roolipeliharrastukseen. Teosten tulee olla muodoltaan sellaisia, että ne voi jättää esille galleriamaiseen tilaan. Voit halutessasi asettaa teokselle myös myyntihinnan. Taidenäyttelytila sijaitsee proppinäyttelyn läheisyydessä. Huomaathan, että taideteosten näytteilleasettajille ei tarjota ilmaista sisäänpääsyä.

Kaikki näytteille asetetut teokset ovat myös mukana perinteisessä taidekilpailussa, jossa menestyneille jaetaan lahjakorttipalkintoja. Palkitseminen tehdään kävijöiden äänten ja tuomaroinnin perusteella.

Taidenäyttely 2017
taidenayttely@ropecon.fi

Ilmoittautuminen 16.7. asti

Kerro viestissä teoksesi mitat, mahdolliset toiveet esillepanosta ja liitä mukaan kuva tai luonnos. Ilmoita myös, mikäli et halua työsi osallistuvan taidekilpailuun.

Lähetä ilmoittautumisesi osoitteeseen:
taidenayttely@ropecon.fi


Huomioithan ilmoittautuessasi seuraavat asiat:

⊕ Tilaa on rajallisesti, joten saatamme joutua rajoittamaan töiden määrää. Ilmoitamme teosten valinnasta viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. Voit myös pyytää varmistusta aikaisemmin, jos teoksesi valmistus vaatii poikkeuksellisen paljon aikaa tai varmuuden päästä esille näyttelyyn.
⊕ Ropecon on ikärajaton tapahtuma ja taidenäyttelyyn pääsyä ei rajoiteta. Tästä syystä töiden aiheiden on sovelluttava kaikkien kävijöiden katseltavaksi. Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä taidenäyttelyvastaaviin taidenayttely@ropecon.fi.
⊕ Toivomme taiteilijoiden tuovan työnsä paikalle perjantaina ennen tapahtuman aukeamista ja vievän ne sunnuntaina omatoimisesti pois tapahtuman päätyttyä. Poikkeusjärjestelyistä on mahdollista sopia, jos se tehdään tarpeeksi ajoissa.

Portfoliopiste

Taidenäyttelyn ohessa toimii ensimmäistä kertaa portfoliopiste, johon voit tuoda taideportfoliosi pelintekijöiden ja muun conikansan selattavaksi. Portfoliopisteen tarkoitus on edistää suomalaisten roolipelien tekemistä tuomalla yhteen roolipelien kirjoittajat ja visuaalisen suunnittelun tekijät.

Tuo taitosi esiin

Mitkä tahansa taiteen ja käsityön muodot ovat tervetulleita. Portfolion tulee olla kansiomuotoinen ja kooltaan maksimissaan A3. Sisällön on sovelluttava kaikenikäisille katsojille.

Portfoliot voidaan pitää esillä yksittäisinä tapahtumapäivinä tai koko Ropeconin ajan. Kansiot laitetaan suojaan yöksi ja taidenäyttelyn henkilöstö vastaa niiden hallinnoinnista päiväsaikaan.

Ilmoita portfoliosi ennakkoon: taidenayttely@ropecon.fi

Kysyttävää?

taidenayttely@ropecon.fi