pic

Pienjulkaisupelien myynti

Keskity promoamiseen,
me autamme myymisessä

Ropecon tarjoaa suomalaisille analogisten pelien pienjulkaisijoille mahdollisuuden myydä pelejään Ropecon Shopin myyntitiskillä myyntialueella. Tällaisia pelejä ovat esimerkiksi pöytäroolipelit sekä kortti- ja lautapelit.

Oman myyntipöydän ostamiseen verrattuna uusi myyntitapa poistaa pienjulkaisijalta myyntipöydän kiinteän kulun. Julkaisijan ei myöskään tarvitse päivystää isoa osaa tapahtumasta myyntialueella vaan voi esitellä peliään esimerkiksi Kokemuspisteellä.

Ropecon myy pelejä myyntialueen aukioloaikoina muun myynnin ohessa ja ottaa palvelusta 15 % provision myyntihinnasta (sis. ALV). Pelit voi tuoda myyntipöydälle tapahtuman ovien auettua perjantaina 28.7. klo 15. Myymättömät pelit tulee hakea myyntipöydältä sunnuntaina 30.7. klo 15 mennessä ennen myyntialueen sulkeutumista. Tulot tilitetään tapahtuman jälkeen.

Ropecon pidättää oikeuden päättää tapauskohtaisesti pelien myyntiin ottamisesta. Jos et ole varma, sopiiko peli Ropeconissa myytäväksi, varmistathan asian etukäteen.

Myyntituoteconiitti 2017
Taneli Pirinen
myyntituotteet@ropecon.fi

Tiedustelut

Pelien tuomisesta sopiminen ja tiedustelut osoitteeseen myyntituotteet@ropecon.fi. Ilmoita samalla, mitä peliin liittyvää ohjelmaa olet järjestämässä.


Aikataulut

⊕ Pelien tuominen Ropecon Shopin myyntipöydälle pe 28.7. klo 15 alkaen.
⊕ Myymättömät pelit tulee hakea Ropecon Shopin myyntipöydältä su 30.7. klo 15 mennessä.


Myyntialueen aukioloajat

pe klo 15–21
la klo 10–18
su klo 10–15

Ohjeet pienjulkaisijoille


Järjestä peliin liittyvää ohjelmaa

Pienjulkaisijan on osallistuttava Ropeconiin ja järjestettävä tapahtumassa peliin liittyvää ohjelmaa. Ohjelma voi olla esimerkiksi peliesittelyä tai puheohjelmaa (puheohjelman ilmoittautuminen päättynyt). Kokemuspisteen peliesittelijäksi voi ilmoittautua 30.6. asti: kokemuspiste@ropecon.fi. Pöytäpelinjohtajaksi voi ilmoittautua 30.6. asti: lue ohjeet ja ilmoittaudu.


Tuotteita otetaan myyntiin vain rajoitettu määrä

Kirjoja tai pienempiä tuotteita voi tuoda myytäväksi yhteensä enintään 30 kappaletta. Isot tuotteet, kuten lautapelilaatikot, lasketaan tuplana. Palvelu on rajattu koskemaan pelejä, jotka eivät ole myynnissä muualla Ropeconissa, kuten pelikauppojen osastoilla myyntialueella.


Toimita luettelo myytävistä peleistä

Pelien mukana tulee toimittaa luettelo kahtena kappaleena, joka sisältää myytävien pelien nimet, toimitetut kappalemäärät ja hinnat. Luettelossa tulee myös olla julkaisijan yhteys- ja tilitystiedot.

Jäikö kysyttävää?

myyntituotteet@ropecon.fi