Ross Watson on palkittu pelisuunnittelija ja roolipelikirjailija Austinista, Teksasista. Yli 50 kirjaa julkaissut Watson tunnetaan useiden Warhammer 40.000 -roolipelikirjojen pääsuunnittelijana. Näiden ohella hän on myös osallistunut Darksiders II, Warhammer 40,000: Regicide ja Battlefleet Gothic: Armada -tietokonepelien suunnitteluun. Watsonin panos on näkynyt myös Dungeons & Dragons, Lord of the Rings ja Star Wars -roolipelimaailmoissa, ja tuorein tuotos on Savage Worlds -roolipelikirjat. Watson on myös Evil Beagle Gamesin toimitusjohtaja sekä podcastaaja. Hänen Gamer’s Tavern -podcastissään käsitellään pelaamista ja pelisuunnittelua.

Ross Watson

Ross Watson odottaa jo Ropeconia innolla, odotatko sinä?

Watson saapuu Ropeconin kunniavieraaksi ensimmäistä kertaa. Ohjelmassa ovat mm. luennot roolipelisuunnittelusta sekä pelimaailmojen luonnista. Lisäksi Ropeconissa Watson esittelee uutta Rifts for Savage Worlds -roolipeliään ja osallistuu roolipeliharrastuksen muuttumista työksi käsittelevään Passion and the Industry -paneeliin.

”Tämä on ensimmäinen Ropeconini ja odotan innolla uusiin roolipeliharrastajiin tutustumista. Esittelen ideoitani pelisuunnittelusta, -kirjoittamisesta ja maailmanrakentamisesta. Älä epäröi tulla moikkaamaan!” kertoo Watson, kun kysyimme miehen fiiliksiä tapahtumasta.

Ross Watsonin ohjelmat Ropeconissa:

  • An Intimate Moment with Ross Watson – Pe 20.00 – 22.00, Sali 207
  • Garnet Town Gambit: All-Star Game  – La 10.00 – 14.00, Sali 5 Ohjelmalava
  • Paneeli: Passion & the Industry  – La 15.00 – 17.00, Sali 208
  • Paneeli: Business, Money & Gamers – Su 13.00 – 15.00, Sali 208
  • Game Design Workshop with Ross Watson  –  Su 15.00 – 17.00, Sali 208

Ross Watsonin lisäksi Ropeconissa kunniavieraana on tanskalainen larppiguru Claus Raasted.